VIP

Geniet je liever van de Rode Duivels op een comfortabele manier? Is de drukte van een massaevenement niet meteen aan jou besteed? Wil je met jouw bedrijf en/of klanten kunnen netwerken tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels? Dan is Foot Village VIP voor jou de oplossing!

In Roosdaal en Ninove kan je voor een all-in pakket gaan tijdens de wedstrijden van onze Rode Duivels. Voor € 100 per persoon krijg je toegang tot de VIP-zone. In Roosdaal een overdekte zone met aansluitend terras waar jij en je gasten kunnen genieten van een fris glas bier, wijn of cava. Uiteraard zijn er ook frisdranken en streekbiertjes. In Ninove beschikken we over een indoorlocatie met hetzelfde aanbod en dezelfde optimale beleving. 

Voor de wedstrijd en tijdens de rust geniet je van het aangeboden diner. Vanaf de aanvang van de match kan je jezelf onbeperkt bedienen aan de aanwezige bar. 

De VIP opent 2 uur voor de wedstrijd en blijft open tot 2 uur na de wedstrijd. Je bedient jezelf naar hartenlust of laat je bedienen tijdens het optimaal beleven van onze nationale voetbaltrots. Er zijn zowel individuele als groepstickets. 

Op zoek naar een oplossing op maat? Contacteer ons dan gerust en dan bespreken we de mogelijkheden samen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x