Lounge

Geniet je liever van de Rode Duivels op een comfortabele manier? Is de drukte van een massaevenement niet meteen aan jou besteed? Wil je met jouw bedrijf en/of klanten kunnen netwerken tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels? Dan is Foot Village Lounge voor jou de oplossing!

In Roosdaal kan je voor een all-in pakket gaan tijdens de wedstrijden van onze Rode Duivels. Voor amper € 49 per persoon krijg je toegang tot de lounge. Een overdekte zone met aansluitend terras waar jij en je gasten kunnen genieten van een fris glas bier, wijn of cava. Uiteraard zijn er ook frisdranken en streekbiertjes. Voor de wedstrijd zijn er hapjes. Vanaf de aanvang van de match kan je jezelf onbeperkt bedienen aan de aanwezige foodtruck. 

De lounge opent 2 uur voor de wedstrijd en blijft open tot 2 uur na de wedstrijd. Je bedient jezelf naar hartenlust aan de toog en de foodtruck. De bediening staat jullie graag bij in het optimaal beleven van onze nationale voetbaltrots. Er zijn zowel individuele als groepstickets. 

Op zoek naar een oplossing op maat? Contacteer ons dan gerust en dan bespreken we de mogelijkheden samen!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x