Locaties

Foot Village zal in juni 2021 op verschillende plaatsen uit de grond verrijzen. We zijn in volle onderhandeling met tal van locaties in diverse steden en gemeenten. Van zodra een locatie officieel wordt, plaatsen we deze op deze pagina. 

Als gemeente of stad geïnteresseerd naar ons concept? Zin om een samenwerking aan te gaan? Ben je in het bezit van een privé-locatie die geschikt kan zijn? 


Berlare

De parking aan het Donkmeer vormt de place to be voor de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens de EK-eindronde. Alle wedstrijden van onze nationale trots worden hier op groot scherm vertoond. De site biedt plaats aan meer dan 4000 toeschouwers en is gratis toegankelijk. We openen telkens 2 uur voor de wedstrijd de deuren en zorgen er meteen voor dat iedereen in de juiste sfeer komt. Ook na de wedstrijd kan het (overwinnings)feestje even doorgaan want we sluiten pas 2 uur na de wedstrijd. 

Ontdek meer over Foot Village in Berlare vanaf april op deze pagina of via ons Facebookevent. 


Erpe-Mere

De parking van sporthal Steenberg vormt het episch centrum voor de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens de EK-eindronde. In samenwerking met de lokale uitbater worden alle wedstrijden van onze nationale trots hier op groot scherm vertoond. De parking biedt plaats aan meer dan 2000 toeschouwers en is gratis toegankelijk. We openen telkens 2 uur voor de wedstrijd de deuren en zorgen er meteen voor dat iedereen in de juiste sfeer komt. Ook na de wedstrijd kan het (overwinnings)feestje even doorgaan want we sluiten pas 2 uur na de wedstrijd. 

Ontdek meer over Foot Village in Erpe-Mere vanaf april op deze pagina of via ons Facebookevent.


Merchtem

Het grasterrein aan sportcomplex Dooren wordt omgebouwd tot voetbaltempel voor de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens de EK-eindronde. Alle wedstrijden van onze nationale trots worden hier op groot scherm vertoond. De site biedt plaats aan meer dan 3000 toeschouwers en is gratis toegankelijk. We openen telkens 2 uur voor de wedstrijd de deuren en zorgen er meteen voor dat iedereen in de juiste sfeer komt. Ook na de wedstrijd kan het (overwinnings)feestje even doorgaan want we sluiten pas 2 uur na de wedstrijd. 

Ontdek meer over Foot Village in Merchtem vanaf april op deze pagina of via ons Facebookevent. 


Roosdaal

De evenementenweide van GC Het Koetshuis wordt jouw thuisbasis voor de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens de EK-eindronde. Alle wedstrijden van onze nationale trots worden hier op groot scherm vertoond. De site biedt plaats aan meer dan 1500 toeschouwers en is gratis toegankelijk. We openen telkens 2 uur voor de wedstrijd de deuren en zorgen er meteen voor dat iedereen in de juiste sfeer komt. Ook na de wedstrijd kan het (overwinnings)feestje even doorgaan want we sluiten pas 2 uur na de wedstrijd. Daarnaast zal je in Roosdaal een ware VIP-beleving kunnen boeken voor jou en jouw gasten. 

Ontdek meer over Foot Village in Roosdaal en de VIP-mogelijkheden vanaf april op deze pagina of via ons Facebookevent. 


Wetteren

De markt in het centrum van Wetteren vormt het episch centrum voor de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens de EK-eindronde. In samenwerking met de lokale horeca worden alle wedstrijden van onze nationale trots hier op 2 grote schermen vertoond. De markt biedt plaats aan meer dan 4000 toeschouwers en is gratis toegankelijk. We openen telkens 2 uur voor de wedstrijd de deuren en zorgen er meteen voor dat iedereen in de juiste sfeer komt. Ook na de wedstrijd kan het (overwinnings)feestje even doorgaan want we sluiten pas 2 uur na de wedstrijd. 

Ontdek meer over Foot Village in Wetteren vanaf april op deze pagina of via ons Facebookevent. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x